detector.media
21.09.2020 12:03
5 канал запускає лінійку вечірніх токшоу. Серед ведучих – Ігор Кондратюк
5 канал запускає лінійку вечірніх токшоу. Серед ведучих – Ігор Кондратюк
Щодня в будні – нове авторське токшоу з різними ведучими.

21 вересня 5 канал розпочинає телемарафон «Ре:візія країни», у рамках якого запускає лінійку вечірніх токшоу. Вони виходитимуть з понеділка по п’ятницю о 19:20, повідомляє пресслужба каналу. Програми вестимуть обличчя 5-го каналу, а також нові для глядачів 5-го ведучі.

По понеділках виходитиме авторське токшоу Ігоря Кондратюка «Кондратюк у понеділок». Це адаптація західного формату «Вечірнього шоу»: невимушені вечірні розмови у студії в комфортній та доброзичливій атмосфері. До ведучого приходитимуть відомі українці, люди зі світу мистецтва, науки, спорту. Головна ідея телепроєкту – гості в реальному житті не повинні мати жодних спільних тем та перетинатися сферами інтересів. Наприкінці шоу гості співатимуть у караоке пісню, яку обирає ведучий Ігор Кондратюк.

Телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк був багаторічним членом журі талантшоу «Х-фактор» на телеканалі СТБ. Ювілейний десятий сезон проєкту вийшов в осінньому сезоні 2019 року.

По вівторках 5 канал показуватиме регіональне токшоу «Країна» з ведучою Христиною Стець. У програмі планують розбирати регіональні проблеми, які мають загальнонаціональний масштаб, а також загальнонаціональні проблеми, які кожен регіон відчуває по-своєму. В обговоренні братимуть участь політики, чиновники місцевого і всеукраїнського рівня, фахівці, представники громад. У режимі телемосту залучатимуть представників регіонів, а модерувати дискусію буде київська студія.

По середах ітиме «Велика політика» з Анною Мірошниченко. Пресслужба каналу анонсує гостру дискусію гостей у студії: політиків, посадовців та експертів на головні політичні теми дня й тижня. Вони прогнозуватимуть розвиток подій, аналізуватимуть помилки, шукатимуть альтернативне вирішення проблем.

Щочетверга в ефірі 5-го – соціальне токшоу «#Небайдужа», яке вестиме Лариса Губіна. У програмі обговорюватимуть кричущі проблеми, які не вирішуються як з вини влади, так і через байдужість, інертність і «совковість» людей. 5 канал планує показати і довести, що «краще життя залежить від того, наскільки громадяни відповідальні за свій вибір, свій статок, своє здоров’я, за простір, у якому вони живуть». Глядачам обіцяють показувати сюжети, у ведуча допомагає вирішувати соціальні проблеми. До обговорення будуть залучати телеглядачів, інтернет-аудиторію та глядачів у студії.

А по п’ятницях виходитиме традиційний «Політклуб» Віталія Портнікова – спільний проєкт 5-го каналу та «Еспресо». Тут політики, представники законодавчої та виконавчої влади ведуть фахову дискусію та шукають вирішення проблем. До дискусії залучають глядачів у студії токшоу, а також телеглядачів, які мають можливість брати участь у голосуванні й телефонувати в прямий ефір.

Нагадаємо, навесні 2020 року 5 канал оновив формат і програмну сітку. Канал відійшов від суто інформаційного формату, почав транслювати крім новин і авторських програм також документальні фільми та серіали українського та іноземного виробництва на історичну, військову та наукову тематики.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY