detector.media
18.09.2020 16:52
Канал «Україна» розпочав зйомки серіалу «Не хочу тебе втрачати»
Канал «Україна» розпочав зйомки серіалу «Не хочу тебе втрачати»
Режисерка сказала, що серіал розповідає про долі сучасних жінок.

У Києві компанія Film.ua Group і канал «Україна» почали зйомки чотирьохсерійного фільму «Не хочу тебе втрачати», режисерки Оксани Тараненко. Про це 18 вересня повідомила пресслужба канал.

«Наше кіно – про долі сучасних жінок, про те, як змінюються в суспільстві стереотипи щодо їхньої ролі. Головна героїня Соня буде поєднувати кар'єру і особисте життя, помилятися, шукати свою дорогу в житті і любов. Їй буде непросто, але завдяки любові вона переможе всі напасті. Додам, що наша історія – світла і лірична, з красивими романтичними сценами», – розповіла пані Тараненко.

У серіалі зіграють: Дмитро Белякін, Олексій Яровенк, Олександр Форманчук, Єлизавета Майська, Ірина Ткаченко, Аліса Гур'єва, Олексій Нагрудний, Сергій Коршиков, Павло Текучев та інші.

«Фільм розповість життєву і зворушливу історію кохання – Соня з дитинства закохана у свого однокласника Андрія. Але він віддав перевагу іншій – красуні Тані. Через сім років доля знову зводить Андрія і Соню. Вона, як і мріяла в юності, стала чудовим хірургом, а Андрій – успішним архітектором. Тільки кохання справжнього не сталося ні в неї, ні в нього. Здається, що треба зробити тільки один крок назустріч одне одному і перше кохання спалахне з новою силою. Але на їхньому шляху знову стає Таня, тепер дружина багатого бізнесмена: вона задумала втягнути Андрія у жорстоку і небезпечну гру...», – йдеться в описі.

Режисерка-постановниця серіалу – Оксана Тараненко. Оператор-постановник – Сергій Соколовський. Продюсери – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Віктор Мірський, Ірина Черняк, Олена Малкова, Кирило Горобець, Тетяна Носенко.

Нагадаємо, 21 вересня о 21:00 відбудеться прем'єра 16-серійної стрічки «Розколоті сни», виробництва компанії «Українська продакшн студія» на замовлення каналу «Україна».

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY