detector.media
18.09.2020 12:22
Роман Вибрановський іде з посади комунікаційника партії «Голос»
Роман Вибрановський іде з посади комунікаційника партії «Голос»
Його замінять Сергій Сироватка та Ярема Дух.

Медіаексперт Роман Вибрановський 18 вересня залишає посаду комунікаційного директора партії «Голос». Про це він написав у Facebook та підтвердив «Детектору медіа».

«В п'ятницю – мій останній день роботи в партії "Голос". Цікавий рік роботи в яскравій політичній партії, яку тепер люблю і підтримую, як виборець. Досвід, здобутий непросто: в умовах постійної роботи 24/7», – розповів він.

На посаді комунікаційника пан Вибрановський займався стратегічними та інформаційними питаннями. Тепер замість нього за стратегічні питання відповідатиме PR-консультант Сергій Сироватка, а за інформаційні – речник «Голосу» Ярема Дух.

Роман Вибрановський сказав, що на новій роботі займатиметься кризовими комунікаціями, проте деталей не уточнив.

Роман Вибрановський – журналіст, медіаексперт, працював в УКМЦ з 2015 року, у 2005-2008 роках був директором із виробництва публіцистичних програм НТКУ, у 2017 році претендував на посаду голови правління суспільного мовлення. 

Нагадаємо, Роман Вибрановський 14 вересня 2019 року повідомив, що став комунікаційним директором партії «Голос». Медіаексперт тоді заявив, що припиняє співпрацю з Українським кризовим медіа-центром та проєктами USAID.

Фото: Роман Вибрановський / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY