detector.media
18.09.2020 10:00
ІCTV знімає другий сезон ситкому «Юрчишини»
ІCTV знімає другий сезон ситкому «Юрчишини»
Виробництвом займається компанія IQ Production.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, повернувшись з тюрми, голова сімейства з жахом дізнається, що його син став патрульним. Дочка ніяк не може знайти своє місце в житті, а онук постійно вплутує дідуся у свої проблеми. Вживатися під одним дахом родичам не просто.

У другому сезоні, окрім знайомих персонажів, з’являться ще і нові герої. 

За словами авторів, у новому сезоні оновили декорації, зокрема «зробили ремонт» у квартирі Юрчишиних. Але більшість сцен планують відзняти не в павільйонах, а на виїзних локаціях.

У серіалі знімаються: Георгій Делієв, Володимир Канівець, Валентина Вовченко, Святослав Жмурко. Імена нових виконавців поки не розкривають.

Режисер-постановник – Олег Зборовський. Оператор-постановник – Микола Ілюшин. Художник-постановник – Ася Бежеряну. Сценаристи – Олексій Васильєв, Павло Євчук, Юрій Русін, Григорій Рицький, Дмитро Залоєць, Володимир Євчук. Генеральні продюсери – Оксана Іванюк, Сергій Атрощенко, Віктор Медведський. Креативний продюсер – Ярослава Євтушенко. Продюсери ICTV – Ірина Храновська, Анастасія Штейнгауз.

Нагадаємо, перший сезон ситкому «Юрчишини» виходив на каналі ICTV у квітні 2019 році. Виробництвом займалася продакшн-компанії «Роги та Копита».

Фото: пресслужба ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY