detector.media
17.09.2020 16:24
22 вересня — пресбрифінг і семінар-тренінг «Стандарти належного врядування громадських і благодійних організацій»
Пресбрифінг відбудеться в рамках проведення семінару-тренінгу з розробки та застосування стандартів належного врядування організацій громадянського суспільства.

Мета тренінгу — навчити місцеві ОГС забезпечувати відповідність своєї діяльності місії та статуту організації. Це має сприяти побудові кращого партнерства з місцевими органами влади на основі принципів прозорості та підзвітності — вважають організатори. У тренінгу візьмуть участь організації з Київської, Чернігівської та Черкаської областей.

Спікери:

Пресбрифінг триватиме упродовж 9:00–10:00, а семінар-тренінг — з 10:00 по 17:00. Захід відбудеться у м. Києві, за адресою вул. Б. Хмельницького, 8/16 (пресцентр «Укрінформ»).

Організатор — Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» (ІСАР «Єднання»).

Як зазначили організатори, належне врядування та дотримання встановлених стандартів якості для організацій — вже стала практика в європейських країнах. Це ефективний інструмент сприяння інституційному розвитку ОГС.

Чому важливо мати стандарти належного врядування:

Торік за сприянням Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні розроблені рекомендації щодо стандартів належного врядування ОГС як пропозиція розпочати загальнонаціональний діалог між усіма зацікавленими сторонами. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY