detector.media
17.09.2020 14:41
Канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Розколоті сни»
Канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Розколоті сни»
Прем'єра 16-серійної стрічки «Розколоті сни» виробництва компанії «Українська продакшн студія» на замовлення каналу «Україна» відбудеться 21 вересня о 21:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, після трагічної загибелі батьків 15-річні близнючки Кіра й Аделіна опиняються в дитячому будинку. Сестер збираються усиновити, але директорка дитбудинку, яка не злюбила задиристу Аделіну, наполягає на тому, що Кірі в новій сім'ї без її проблемної сестри буде краще. Аделіна, підслухавши цю розмову, вирішує, що якщо пощастити має лише одній, то цією сестрою буде вона. Аделіна обпоює Кіру пігулками і замість неї покидає дитячий будинок.

Через чотирнадцять років доля знову зводить дівчат, але нове знайомство триває лічені дні – Кіру вбивають прямо на очах у сестри. Аделіна вирішує будь-що знайти вбивцю, але для цього їй потрібно знову стати Кірою.

Ролі в серіалі зіграли: Маша і Саша ГвоздецькіВероніка Лук'яненко, Євгенія ЛозаДмитро Пчела, Антон Батирєв, Анатолій Руденко, Наталка ДенисенкоТарас ЦимбалюкВалерій Ніколаєв, Ірина Безрукова, Леонід Громов, Анастасія Іванова, Данило Сушко та інші.

Режисер-постановник – Олександр Ітигілов. Продюсери – Ірина Чемерис, Ірина Заря.

Виробництвом картини займалась компанія «Українська продакшн студія». Зйомки проходили в Києві та Київській області в 2019 році.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY