detector.media
17.09.2020 14:30
У Карпатах стартували зйомки українсько-італійської комедії «Коза Ностра»
У Карпатах стартували зйомки українсько-італійської комедії «Коза Ностра»
Над стрічкою спільно працюють українська Film.ua Group та італійська Pepito Produzioni.

Про це повідомляє пресслужба Film.ua.

В основі сюжету – стосунки хатньої робітниці Влади Кози та Фредо Лагана, який відіграє не останню роль в італійському мафіозному клані Коза Ностра. Фредо нещодавно повернувся з тюрми та не дуже орієнтується у новому світі навколо, а Влада стане «секретним українським інгредієнтом», який допоможе італійському мафіозі не тільки повернути колишню могутність, а ще й залагодити конфлікти із дітьми.

«”Коза Ностра” – це історія дітей та їхніх батьків, історія про те, як важко бути й тими, й іншими. Я хочу дослідити стосунки поколінь, довіру та здатність слухати одне одного, а також необхідність упізнати та прийняти момент, коли батькам час дозволити дітям вилетіти з гнізда», – прокоментував режисер стрічка Джованні Дота.

«Для нас це був виклик — запустити у ко-продукцію кіно, спираючись тільки на свої ресурси, без держпідтримки та будь-яких інших сторонніх коштів. Нам було важливо створити прецедент, коли комерційний європейський партнер зацікавився нашою ідеєю! І це сталося. Бажаємо успіху групі у знімальному процесі та зустрінемось у кіно!»– коментує CEO Film.ua Group Вікторія Ярмощук.

«Коза Ностра» знімається на замовлення RAI Cinema (кінопідрозділу національної телерадіокомпанії Італії) та на сьогодні є найбільшою ко-продукцією між Італією та Україною.

Ролі у фільмі виконають: Ірма Вітовська, Джованні Калканьо, Джудітта Васіле, Лоренцо Скальцо, Габріеле Чічірелло, Юлія Соболь.

Режисер: Джованні Дота. Оператор: Карло Рінальді. Автор ідеї: Анастасія Лодкіна. Сценаристи: Анастасія Лодкіна, Маттео Вісконті, Джованні Дота, Джулія Магда Мартінез. Продюсери: Катерина Вишневська, Марія Грація Сакка, Віктор Мирський, Августіно Сакка.

Зйомки в Карпатах тривали 15-16 вересня, далі вони пройдуть на Сицилії та в Римі. 

Комедію планують випустити в прокат в Україні та Італії в 2021 році. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY