detector.media
17.09.2020 14:11
Студія Happy Hippie Lab показала трейлер мультфільму «Муніме» (ВІДЕО)
Студія Happy Hippie Lab показала трейлер мультфільму «Муніме» (ВІДЕО)
Короткометражний мультфільм створено в стилі стоп-моушен анімації.

Про це повідомляється пресрелізом. 

За сюжетом мультфільму, хлопчик Муніме прокидається зранку і намагається розбудити своїх батьків. У цю мить увагу малого бешкетника привертає Сонячний Зайчик, і хлопчик вирішує його наздогнати. Так починається надзвичайна подорож Муніме квартирою з джунглями з кімнатних рослин, живим динозавром із іграшкового конструктора, каструлями-сумо та рибою-пральною машиною.

Команда працювала над створенням 8-хвилинного анімаційного мультфільму 60 знімальних днів у техніці покадрової анімації. Покадрова анімація відрізняється від комп’ютерної тим, що для однієї секунди створюється 24 окремих кадри, в кожному з яких необхідно фізично змінити положення тіла персонажа, його вираз обличчя та положення і стан всіх предметів, які оточують його та з якими він взаємодіє.

За словами режисерки Тіни Танащук, мультфільм знаходиться на стадії постпродакшну, наразі студія Mountain Bear Production працює над замалюванням рігів, прорізанням фону. Паралельно були створені фони і дофотографовуються деталі, які потрібні для композитингу. 

Далі, за словами аніматора фільму Андрія Міськіва, працюватимуть над створенням емоцій Муніме, для чого буде використана класична мальована анімація, а також над записом звуків і музики.

Продюсерка Олександра Костіна планує представити «Муніме» на вітчизняних та міжнародних анімаційних фестивалях. Після завершення фестивальної дистрибуції мультфільм хочуть показувати перед демонстрацією повнометражних анімаційних та сімейних ігрових фільмів у кінотеатрах. Також планується створення дитячої книги, іграшок із персонажами мультфільму.

На базі історії збираються створити анімаційний серіал, переговори про співпрацю вестимуть з Netflix i Amazon Prime.

Планується, що мультфільм буде завершено вже цього року. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY