detector.media
16.09.2020 17:40
До 27 вересня – реєстрація на онлайн-школу «Толерантність – шлях до миру чи яблуко розбрату?»
Участь у школі безкоштовна, однак кількість учасників/ць обмежена.

ГО «Інтерньюз-Україна» 28-30 вересня проведе онлайн-школа для медіа «Толерантність – шлях до миру чи яблуко розбрату?». Реєстрація триватиме до 27 вересня. Про це ГО повідомила 14 вересня.

Теми:

Спікери:

Коли: захід триватиме три дні: 28, 29 та 30 вересня з 16:00 до 18:30.

Реєстрація: заповнити анкету можна за посиланням до 27 вересня, до 23:00. Відібрані учасники/ці отримають посилання на конференцію до ранку 28 вересня. Участь у школі безкоштовна, однак кількість учасників/ць обмежена.

«Учасники/ці Школи матимуть змогу продовжити працювати над тематикою разом з Інтерньюз-Україна. Після тренінгу ми запропонуємо 30-м найбільш активним журналістам/кам взяти участь у Tolerance Camp та можливість отримати міні-гранти на виробництво матеріалів про національні, релігійні меншини та ЛГБТІ», – йдеться в повідомленні.

Онлайн-школа «Толерантність – шлях до миру чи яблуко розбрату?» організована ГО «Інтерньюз-Україна» в межах проєкту «Розмаїття збагачує: висвітлення внеску етнічних, релігійних меншин та ЛГБТІ в українське суспільство», який повністю фінансується в межах Фонду Прав Людини Посольства Королівства Нідерландів. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY