detector.media
15.09.2020 16:13
Liga.net запускає проєкт з фінансової грамотності
Liga.net запускає проєкт з фінансової грамотності
У проєкті кажуть, що на сайті не буде реклами, а дані споживачів ретельно захищатимуть.

Інтернет-видання Liga.net 1 жовтня запускає сайт з фінансової грамотності «Ліга.Money». Про це повідомляється на сторінці нового проєкту в Facebook.

«Ми розповімо вам всю правду про кредити, заощадження, страхування, особливості спілкування з колекторами і навіть про те, чи варто купувати валюту в період економічної нестабільності», – йдеться в повідомленні.

Проєкт «Ліга.Money» є частиною групи Ligamedia. Фінансує та надає експертні рекомендації цій платформі проєкт USAID «Трансформація фінансового сектору». «Провідні українські банки беруть участь у "Ліга.Money", надаючи дані про кредитні продукти, згідно із суворою методологією», – зазначається в повідомленні.

У проєкті кажуть, що фінансування від банків чи інша фінансова установа не отримують, на сайті не буде реклами.

«Наша інформація про фінансові продукти є точною. Вона надається безпосередньо банками, регулярно оновлюється і перевіряється. У нашому Кредитометрі ви зможете порівняти споживчі кредити за їх повною вартістю (прихованих комісій немає). Ми ретельно захищаємо персональні дані споживачів», – розповіли в «Ліга.Money».

Нагадаємо, 7 вересня 2020 року інтернет-видання Liga.net запустило новий проєкт Liga.Life, керівницею якого стала Ірина Андрейців. У новому проєкті буде чотири основні рубрики: «Поради», «Пояснення», «Розваги» та «Історії». У фокусі Liga.Life: здоров’я, освіта, спорт, саморозвиток, наука, культурні події. У Liga.Life писатимуть про здоров’я, їжу, освіту й самоосвіту, психологію й особистий розвиток, спорт і подорожі, також публікуватимуть різноманітні історії. У новому проєкті працюватимуть з різними форматами – новини, огляди, статті, портрети, репортажі й пояснювальні матеріали. Будуть і розважальні формати, зокрема – тести та добірки серіалів.

Фото: Ліга.Money / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY