detector.media
14.09.2020 17:35
ТСН запускає спецпроєкт «Чому бідні»
ТСН запускає спецпроєкт «Чому бідні»
У межах спецпроєкту жінка протягом року отримуватиме «безумовний базовий дохід».

В ефірі ТСН на каналі «1+1» 14 вересня, о 19:30, відбудеться прем'єра соціального експерименту «Чому бідні». Про це повідомила пресслужба телеканалу.

У межах спецпроєкту вийде п’ять сюжетів, у яких розповідатимуть про «культуру бідності та людей, які знайшли ключ до багатства». Авторкою спецпроєкту стала журналістка ТСН Тетяна Штан.

«У межах соціального експерименту  протягом року одна українська родина отримуватиме "безумовний базовий дохід". З березня жінці, яку обрала редакція, щомісяця надходить 8 тисяч гривень, які вона використовує на власний розсуд. Таким чином, ТСН досліджує, як базовий дохід може змінити одну долю, та шукає відповідь на одвічне питання – чому українці бідні», – йдеться в повідомленні.

Учасницею експерименту обрали Оксану, яка живе в Черкаській області та сама виховує двох синів. Останні вісім тисяч жінка отримає в лютому 2021 року. Сайт ТСН.ua вестиме щоденник експерименту, де можна буде слідкувати за його перебігом та результатами.

Крім того, у спецпроєкті «Чому бідні» ТСН дослідить «культуру бідності» в Україні.

«У кожній серії на глядачів чекають корисні поради та лайфхаки, як зробити перші кроки до успіху та позбудитися «гену бідності», як правильно розпоряджатися сімейним бюджетом, щоб не жити від зарплати до зарплати, та що слід написати у резюме, щоб знайти гарну роботу. А успішні українські бізнесмени поділяться власними історіями успіху та розкажуть, чим відрізняються звички багатих людей», – зазначається в повідомленні.

Редакторкою проєкту є Ольга Кашпор, заступниця директора департаменту з нових форматів, головна режисерка ТСН — Олеся Коваленко.

Нагадаємо, раніше ТСН показав спецпроєкт про сучасних дітей – «Покоління»

Фото:1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY