detector.media
14.09.2020 11:43
Канал «Україна» став генеральним партнером Kyiv Media Week 2020
Канал «Україна» став генеральним партнером Kyiv Media Week 2020
14 вересня стартує KYIV MEDIA WEEK Global Marathon! Канал «Україна» цього року виступив генеральним партнером головної медіаподії Східної Європи, а зірка телеканалу Тимур Мірошниченко стане співведучим форуму.

2020-й став роком несподіванок та викликів для багатьох бізнесів в усіх куточках світу, але разом із тим — і роком пошуку нових можливостей співпраці та креативних рішень, зокрема і у медіа індустрії.

Так, канал «Україна» підтримував KYIV MEDIA WEEK впродовж останніх 5 років, забезпечував інформаційне висвітлення форуму, а також надавав експертні консультації у панельних дискусіях KMW, зокрема присвячених серіальному виробництву, як лідер серіального сегменту національної аудіовізуальної індустрії.

Цього року у KMW від ТК «Україна» беруть участь: Євгеній Бондаренко, директор холдингу «Медіа Група Україна» та Олена Канішевська, директор департаменту виробництва телевізійних програм на каналі «Україна», а директорка каналу Вікторія Корогод долучилася до святкового відеопривітання друзів та партнерів KYIV MEDIA WEEK, яке глядачі онлайн форуму побачать наприкінці трансляції 14 вересня.

У непростий рік викликів загальнонаціональний мовник та KMW знайшли і нові шляхи для колаборації — у 2020-ому, вперше в історії форуму, канал «Україна» став генеральним партнером головної медіаподії Східної Європи, що цьогоріч проводиться в онлайн форматі у зв’язку із карантинними обмеженнями. Окрім розширеної інформаційної та експертної підтримки, телеканал також долучився до організаційної складової форуму — Тімур Мірошниченко, ведучий та медіа амбасадор «України», стане співведучим KMW Global Marathon, разом із Катериною Удут, директоркою Media Resources Management.

 

KYIV MEDIA WEEK

14-15 вересня 2020

Сайт: https://kyivmediaweek2020.com/ 

Участь в онлайн форумі — безкоштовна

Стежте за нашими новинами в соцмережах: Facebook, Instagram

Media Business Reports (MBR) є головним інформаційно-аналітичним партнером KYIV MEDIA WEEK та платформою онлайн-трансляції форуму.

Генеральний партнер KMW — Канал «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY