detector.media
14.09.2020 11:25
Лікарі розповіли про стан Володимира Балуха
Лікарі розповіли про стан Володимира Балуха
Вони кажуть, що для пацієнта «дуже важливі 7-10 доба».

Лікарі повідомили, що стан колишнього політв'язня Володимира Балуха, який потрапив до лікарні після побиття в столичному Гідропарку, залишається стабільно важким. Про це 14 вересня народна депутатка від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко написала на своїй сторінці в Facebook.

«Стан стабільно важкий. Для пацієнта і нас дуже важливі 7-10 доба. Пацієнт всім забезпечений, робимо все необхідне», – передала вона слова лікарів.

Нагадаємо, у столичному Гідропарку в ніч на 8 вересня побили політв’язня Володимира Балуха. Його у важкому стані забрали до лікарні. Пан Балух переніс операцію на голові, його перевели в реанімацію: у нього важка черепно-мозкова травма, зламані ключиця й рука.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Прокуратура Києва взяла на контроль хід розслідування.

Офіс президента України закликав Національну поліцію швидко розслідувати побиття Володимира Балуха та ретельно перевірити всі можливі версії нападу, включаючи політичну. Пан Балух братиме участь у місцевих виборах від партії «Європейська солідарність».

11 вересня колишній політв'язень Олег Сенцов сказав, що Володимир Балух у стані медикаментозного сну, не в комі.

Фото: radiosvoboda.org/Антон Наумлюк

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY