detector.media
10.09.2020 16:17
Канал «Україна» покаже мінісеріал «Гра в долю»
Канал «Україна» покаже мінісеріал «Гра в долю»
Прем'єра 4-серійної мелодрами «Гра в долю» виробництва компанії Artforms Production на замовлення телеканалу «Україна» відбудеться 12 вересня о 17:10.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, перше кохання юних Богдани й Олександра трагічно обривається: в результаті нещасного випадку Богдана гине. Убитий горем закоханий хлопець насилу знаходить у собі сили жити далі. Проходять десять років, дорослий і успішний Олександр збирається одружитися з Мариною – дівчиною, з якою товаришує з дитинства і яка колись була найкращою подругою Богдани. Напередодні весілля він випадково зустрічає Христину, як дві краплі схожу на його перше кохання. Христина не знає, хто така Богдана, і не розуміє, чому на неї так дивиться цей незнайомець. Вона цілком задоволена життям і збирається заміж за хлопця, який колись у юності був найкращим другом Олександра.

Ролі в серіалі виконали: Клавдія Дрозд-Буніна, Максим Самчик, Поліна Фролова, Петро Ніневський, Олеся Власова, Олександра Польгуй, Олексій Тритенко й інші.

Режисер-постановник фільму – Сергій Сторожев. Оператор-постановник – Віталій Бредік. Продюсери – Тетяна Гнєдаш, Ілона Гребенюк, Дар’я Орешкевич, Сергій Ухін.

Виробництвом картини займалась компанія Artforms Production на замовлення телеканалу «Україна».

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY