detector.media
09.09.2020 16:59
Юрій Горбунов буде вести шоу «Маскарад» разом з діджитал-персонажем
Юрій Горбунов буде вести шоу «Маскарад» разом з діджитал-персонажем
Проєкт виходитиме щосуботи, о 20:20.

Ведучим розважального шоу «Маскарад», яке виходитиме на телеканалі «1+1», став Юрій Горбунов, його співведучим буде діджитал-персонаж Лайк. Про це 9 вересня повідомила пресслужба каналу.

«Діджитальний герой Лайк буде з’являтись на екрані глядачів шоу, спілкуватися з учасниками та відображати настрій номеру, змінюючи образ», – йдеться в повідомленні.

Юрій Горбунов каже, що йому було комфортно працювати в такому форматі, «лише потрібно було увімкнути акторську фантазію». «Мати діджитал-співведучого – надзвичайно цікавий досвід, адже мені випало першим на українському телебаченні працювати в такій незвичній компанії», – додав він.

Режисерки-постановниці шоу Марія Григоращенко, Наталія Лисенкова та Наталія Ровенська розповіли про процес створення Лайка: «Робота над втіленням ідеї віртуального ведучого була для нас найбільш цікавою та інтригуючою під час підготовки шоу. У наш непростий час, коли весь світ переходить на віртуальні рішення в зв'язку з пандемією, нам дуже хотілося створити щось на межі реального і віртуального. Вийшов дуже цікавий досвід як для всієї команди, так і для самого Юри, адже вперше він не бачив свого співрозмовника перед собою»

Над розробкою образа діджитального ведучого режисерки працювали разом із 3D-художником Матвієм Величко, який створив зовнішній вигляд й анімацію функціональних фішок персонажа. А над технічним втіленням цієї ідеї працював Олександр Ковтун і його команда.

«Це абсолютно нова технологія для нашого телебачення – одночасний трекінг міміки й пластики тіла ведучого. Відбувається це завдяки інноваційній системі трекінгу, коли спеціальні датчики рівномірно розподіляються по тілу артиста. Це насправді великий крок в напрямку віртуального телебачення, і нові експерименти вже не за горами», – розповідають творці шоу.

Нове розважальне шоу «1+1» показуватиме щосуботи, о 20:20. Дату прем’єри канал поки не розголошує.

Нагадаємо, 30 чернвя 2020 року телеканал «1+1» повідомив, що купив формат розважального шоу Mysteries in the spotlight, який планують випускати під назвою «Маскарад». Права на адаптацію румунського формату придбали в компанії Antena TV Group. Над адаптацією шоу працює команда Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка.

У шоу братимуть участь дві команди зірок.  До команди ПТП увійшли: Наталя Могилевська та Юрій Ткач, а до команди Motatik – Влад Яма та Maruv.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY