detector.media
09.09.2020 13:05
Суд заарештував підозрюваного у вбивстві екскореспондента «Укрінформу»
Суд заарештував підозрюваного у вбивстві екскореспондента «Укрінформу»
Журналіст помер від переломів та травм.

Херсонський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту підозрюваному у вбивстві колишнього кореспондента «Укрінформу» Григорія Кривця. Про це 8 вересня повідомила Херсонська місцева прокуратура.

Пасинка екскореспондента підозрюють в умисному вбивстві, його дії кваліфікували за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

«Вночі з 4 на 5 вересня 51-річний підозрюваний, перебуваючи у збудженому стані під дією алкоголю, наніс численні удари вітчиму в різні ділянки тіла, унаслідок чого чоловік похилого віку, отримав множинні переломи та травми, від яких помер», – йдеться в повідомленні.

Прокуратура повідомила, що в межах досудового розслідування планує призначити експертизи, у тому числі судово-психіатричну.

Нагадаємо, 5 версеня 2020 року в Херсоні внаслідок нападу загинув колишній кореспондент «Укрінформу» Григорій Кривець. Кримінальне провадження поліція відкрила за статтею 115 ч. 1 (убивство) ККУ. 7 вересня правоохоронці повідомили, що затримали пасинка вбитого.

Фото: Ірина Староселець / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY