detector.media
08.09.2020 17:06
Проєкт Дмитра Добродомова повертається в ефір 4 каналу
Проєкт Дмитра Добродомова повертається в ефір 4 каналу
Програма «Хто як живе?» оновила формат.

На 4 каналі 9 вересня, о 20:30, відбудеться прем’єра нового сезону програми журналістських розслідувань «Хто як живе?», ведучим якої є Дмитро Добродомов. Проєкт виходитиме щосереди. Про це телеканал повідомив 8 вересня.

Програма «Хто як живе?» оновила формат: у новій рубриці «Обіцянки-цяцянки» ведучий аналізуватимемо виконання ключових обіцянок президента Володимира Зеленського та партії «Слуга народу».

«Проєкт "Хто як живе?" тепер буде більш актуальним та аналітичним. У центрі нашої уваги можновладці: чиновники, депутати, судді, правоохоронці, усі ті, хто називає себе «слугами народу». Вони приймають закони та витрачають мільйярди бюджетних коштів. На чию користь ці рішення? Нашого з вами покращення життя чи в інтересах купки олігархів за чималі хабарі у свої кишені?», – сказав автор і ведучий проєкту.

Дмитро Добродомов у 2010-2014 роках очолював медіахолдинг ZIK – спочатку на посаді генпродюсера, а згодом генерального директора. Був автором і ведучим програм журналістських розслідувань – «Хто тут живе?», «Народний контроль». У 2014 році став народним депутатом та секретарем комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції. У 2019 році балотувався на посаду президента України від партії «Громадський рух "Народний Контроль"», але зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. У тому ж році балотувався до парламенту від «Громадянської позиції» (№2 у списку), але партія не подала 5% бар’єр. Він є лідером політичної партії «Народний контроль».

Членом політради партії, головою виконкому всеукраїнської організації «Громадський рух "Народний Контроль"» є Андрій Мисик, один із співвласників 4 каналу. Інший співвласник Андрій Кісера та директор 4-го каналу Ярослав Задорожний теж були членами політради «Народного контролю», але нині на сайті партії вони не значаться. Пан Кісера раніше працював разом із Дмитром Добродомовим у топменеджменті телеканалу ZIK.

Нагадаємо, 14 грудня 2017 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію телеканалу RTI (ТОВ «ТРК “Інтеррадіо”»), затвердивши зміну власників і пов’язаних осіб. Новими співвласниками супутникового телеканалу RTI та львівської телекомпанії НТА стали Андрій Кісера та Андрій Мисик.

15 березня 2019 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила зміну логотипа каналу. Представники 4-го каналу пояснили Нацраді, що планується переформатування мовника та збільшення в ефірі кількості програм інформаційної тематики. Кістяк команди від початку складали вихідці зі StarLightMedia. Одним із них є генеральний продюсер 4 каналу Владислав Бичок.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY