detector.media
08.09.2020 15:01
До 28 вересня – відбір на тренінги для журналістів з охорони лісів
До 28 вересня – відбір на тренінги для журналістів з охорони лісів
Вісім найбільш активних учасників отримають стипендії на написання журналістських матеріалів про охорону лісів.

Українська природоохоронна група (UNCG) оголошує набір на тренінги для журналістів, які прагнуть глибше розібратися в темі охорони лісів. Спікери з багаторічним досвідом практичної охорони лісів розкажуть, як влаштовані українські ліси та хто ними керує. Ви дізнаєтєся про найбільші загрози українських лісів, у тому числі ті, про які не пишуть у ЗМІ. На тренінгу фахівці продемонструють типові неточності та хиби в матеріалах про ліс, а також відвезуть вас до лісу та покажуть усе, про що розказували.

Кожен з тренінгів триватиме два дні та відбудеться у:

Дедлайн подачі заявки – 28.09.2020

Участь у тренінгу – безкоштовна. Організатори частково чи повністю відшкодують учасникам з інших міст вартість квитків, поселять у готель. Вісім найбільш активних учасників усіх тренінгів отримають стипендії на написання журналістських матеріалів про охорону лісів.

Для участі необхідно заповнити анкету, доступну за посиланням. Кількість учасників кожного тренінгу – не більше 12 осіб. Відібрані учасники на початку жовтня отримають підтвердження участі в тренінгах та деталі про місце й час. Поставити питання щодо заходів можна, написавши на електронну пошту press@uncg.org.ua.

Захід проводиться у рамках проекту «Forests in Focus: raising the awareness of journalists on forest biodiversity and sustainable forestry practices», який реалізовується за фінансової підтримки Посольства Фінляндії в Україні

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY