detector.media
07.09.2020 15:40
Канал «Україна» знімає детективний серіал «Мертві лілії»
Канал «Україна» знімає детективний серіал «Мертві лілії»
Виробництвом 8-серійного детективу на замовлення каналу займається «Українська продакшн студія».

Про це повідомляє пресслужба каналу.

За сюжетом, на озерах, що оточують невелике містечко, знаходять човни з мертвими жінками, тіла яких усипані водяними ліліями. Поліція вважає, що це справа рук маніяка, але знайти вбивцю не може. Місцеві жителі охоплені жахом: за легендою, в озерах мешкає дух нареченої-утоплениці, він і розправляється з дівчатами. Розслідувати загадкові злочини зі столиці приїжджає Оксана Біла – слідчий з особливо важливих справ, яка спеціалізується на пошуку серійних вбивць. Тільки ніхто не знає, що у Оксани до «справи мертвих лілій» абсолютно особливий, особистий інтерес.

Ролі в новому серіалі виконають: Дана АбизоваАртем Карасьов, Сергій Калантай, Єлизавета Майська, Лариса Руснак, Наталія Васько, Євген Єфремов, Віталіна Біблів, Катерина Вишнева.

Режисер-постановник – Павло Тупик. Оператор-постановник – Андрій Поливаний-Бухтіяров. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ірина Чемерис, Ірина Заря.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займається «Українська продакшн студія». Зйомки проходять у Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY