detector.media
06.09.2020 15:56
Львівський кінофестиваль Wiz-Art оголосив програму та журі
Львівський кінофестиваль Wiz-Art оголосив програму та журі
13-й Львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art пройде з 7 по 13 вересня в онлайн та офлайн форматах.

Про це повідомляє пресслужба фестивалю.

До конкурсних програм куратори фестивалю відібрали 30 фільмів з 1300 надісланих заявок. До Міжнародної конкурсної програми ввійшли 18 фільмів, до Національної – 12. Детальна програма та розклад показів – на сайті фестивалю.

Міжнародний конкурс оцінюватимуть: режисер, сценарист і продюсер з Румунії Богдан Мурешану, генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю, членкиня наглядових рад Української і Європейської кіноакадемій Юлія Сінькевич та програмна координаторка Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах та Празького фестивалю короткометражних фільмів Анна Корінек.

Національний конкурс оцінюватимуть: британський письменник, режисер, член Академії кіномистецтва і наук Декель Беренсон, культуролог, арт-менеджер і генеральний директор Довженко-Центра Іван Козленко та режисерка-документалістка, викладачка Києво-Могилянської академії Катерина Горностай.

Окрім конкурсних програм, на Wiz-Art покажуть фільми-переможці 10 європейських фестивалів, а глядачі зможуть долучитися до обрання найкращого європейського короткометражного фільму року, адже у 2019 році Wiz-Art став одним з десяти фестивалів-засновників Європейської глядацької нагороди.

Відкриття фестивалю відбудеться 7 вересня о19:00.

Онлайн покази будуть безкоштовними та доступними для перегляду в онлайн-кінотеатрі фестивалю Wiz-Art Film Festival Online.

Організатор: кураторське об’єднання Wiz-Art. Фестиваль відбудеться за підтримки Українського культурного фонду, Державного агентства з питань кіно та Львівської міської ради.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY