detector.media
06.09.2020 17:45
NewsOne вирізав із запису уривок програми, де ведуча вигнала екснардепа
NewsOne вирізав із запису уривок програми, де ведуча вигнала екснардепа
Відео програми «Український форма» за 26 серпня 2020 року опубліковано на YouTube-каналі NewsOne без двох фрагментів.

Із інтернет-версії політичного токшоу «Український форма» вирізали епізод, коли ведуча Діана Панченко примусила покинути студію колишнього народного депутата України від ВО «Свобода» Юрія Бублика, який назвав Святослава Вакарчука «патріотом на відміну від Медведчука». Коли ведуча заперечила цю тезу, Юрій Бублик сказав їй, що «її ротом говорить Медведчук, а не вона», на що Панченко відповіла, що «свободівець» нав’язує кліше, і за ще одну подібну фразу вона вижене його зі студії, що і зробила після його другої фрази. На прощання ведуча сказала«Ідіть уже, пан Бублик. Нікому ви не цікавий. Одна дірка, більше нічого». 

Після всього студію покинули політкоментаторка Олеся Яхно та нардеп від «Батьківщини» Сергій Власенко.

У записі ефіру цієї суперечки немає – на 40:15 хвилині відео видно, як час змінюється з 19:55 одразу на 20:09.

Також із запису було видалено фрагмент, де ведуча Діана Панченко відмовилася  називати війну в Україні війною, поки її такою не проголосить Верховна Рада. На 7:31 хвилині відео час ефіру перестрибує з 19:07 на 19:22. 

Переглянути повний запис програми можна тут, а прочитати більше про маніпуляції та тенденції в політичних токшоу NewsOne, «1+1» та Прямого каналу — в моніторингу Ярослава Зубченка.

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY