detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
04.09.2020 14:07
Нацрада перевірить одеський канал, який перетворився на Odesa.Live
Нацрада перевірить одеський канал, який перетворився на Odesa.Live
Канал самовільно змінив логотип

3 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку одеського телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»), який 2 вересня переформатувався на канал Odesa.Live.

Моніторинг Нацради зафіксував в ефірі GTV 2 вересня не передбачений ліцензією логотип Odesa.Live.

Перевірку призначено лише за кабельною ліцензією каналу, хоча в мовника є ще ліцензія на цифрове ефірне мовлення в регіональному мультиплексі в Одесі та області.

Нагадаємо, 2 вересня, у День Одеси, новий міський телеканал Odesa.Live розпочав мовлення в цифровому ефірі в Одесі та області та в мережах кабельних операторів замість телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»). Також пряма трансляція доступна на ютуб-каналі й на сайті каналу. Національна рада з питань телебачення і радіомовлення до цього не переоформлювала ліцензій GTV на Odesa.Live.

Генпродюсер міських телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live – Олексій Семенов, який запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK). Інвестор Kyiv.Live та Odesa.Live – столичний забудовник і народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Столар. Олексій Семенов і Вадим Столар планують запуск іще низки міських каналів у великих містах.

20 серпня Нацрада призначила позапланові перевірки телекаалів «Перший київський» та Rabinovich TV за самовільну зміну логотипа на Kyiv.Live.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY