detector.media
03.09.2020 20:51
Discovery реструктурувала свої представництва у регіоні ЕМЕА та змінила менеджмент
Discovery реструктурувала свої представництва у регіоні ЕМЕА та змінила менеджмент
Бізнес компанії у Центральній та Східній Європі, Середземномор'ї, Центральній Азії буде об'єднаний з бізнесом у Росії, на Близькому Сході, в Африці.

Discovery об’єднує декілька представництв у регіоні EMEA — Європа, Близький Схід, Африка. Про це повідомляє пресофіс компанії в Україні.

У новому підрозділі EMEA на посаду GM CEE & MEA (Центральна та Східна Європа, Близький Схід, Африка) призначений Джеймі Кук. Донедавна він обіймав посаду старшого віцепрезидента у регіоні EMEA.

Водночас оптимізується рівень впливу Джеймса Гіббонса — відтепер він стає GM для Великої Британії і Скандинавії. Ринки Скандинавії будуть об'єднані під керівництвом Нікласа Норрбі. Норрбі відповідає за шведський бізнес з 2019 року, а відтепер буде підпорядковуватися безпосередньо Джеймсу Гіббонсу. Країни Бенілюксу будуть об'єднані з Німеччиною під керівництвом Сюзанни Ейгнер, а Іспанія та Франція — під управлінням GM Антоніо Руїса.

Лія Хупер візьме на себе роль старшого віцепрезидента D2C Growth & Strategy International, а Еспен Сколанд призначений старшим віцепрезидентом з комунікацій в регіоні EMEA.

Генеральний директор TVN Петро Корицький оголосив про вихід з Discovery. Заміну йому шукати не будуть, оскільки Каша Кіелі, президент і керуючий директор EMEA, сама візьме на себе керівну роль у польській телевізійній мережі.

Бізнес CEEMCA (Центральна та Східна Європа, Середземномор'я, Центральна Азія) буде об'єднаний з бізнесом у Росії, на Близькому Сході, в Африці.

Нагадаємо, Discovery обєднує низку американських телеканалів супутникового та кабельного ТБ (також транслюється через IPTV та аналогове телебачення).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY