detector.media
02.09.2020 11:50
«1+1 медіа» закрив «ПроФутбол» через зменшення кількості спортивних подій
«1+1 медіа» закрив «ПроФутбол» через зменшення кількості спортивних подій
Водночас медіагрупа підписала угоди про трансляцію матчів клубів «Динамо» та «Дніпро».

«1+1 медіа» повідомила, що футбольно-аналітичне ток-шоу «ПроФутбол» з 16 серпня 2020 більше не виходитиме в ефірі «УНІАН ТБ» через зменшення кількості спортивних подій та зниження попиту глядачів на спортивний контент. Про це медіагрупа розповіла 2 вересня

«Низка причин, зокрема, вплив карантину на зменшення кількості спортивних подій і, відповідно, контенту власного виробництва; а також неможливість довгострокового планування, спричинена карантином, і зниження глядацького попиту на спортивний контент на телебаченні загалом призвели до необхідності переглянути стратегію розвитку спортивних проєктів медіагрупи», – йдеться в повідомлені.

«1+1 медіа» внесла 30 працівників програми в кадровий резерв та хоче долучити до інших поточних проєктів групи. Водночас управління спортивних проєктів «1+1 медіа» на чолі з Степаном Щербачовим аналізує глядацький інтерес і шукає нові формати спортивного контенту, у тому числі в синергії телебачення та діджиталу.

Крім того, медіагрупа буде транслювати футбольні матчі – уже підписала договори з футбольними клубами «Динамо» та «Дніпро», завершує перемовини з низкою інших клубів. Зокрема, 11 вересня, о 19:00, на телеканалі «2+2» транслюватимуть зустрічі команд «Динамо» — «Десна».

Раніше повідомлялось, що «1+1 медіа» веде переговори з футбольним клубом «Динамо» щодо продовження трансляції матчів на каналах групи.

Нагадаємо, футбольно-аналітичний проєкт виходив протягом 10 років, з 30 серпня 2010 року. У межах шоу обговорювали матчі Ліги Чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА, Ліги Чемпіонів України й водночас Першої та Прем’єр-ліги України, новини футбольної індустрії, трансфери, реформи, прогнози, чутки. До червня 2020 року «ПроФутбол» виходив на телеканалі «2+2», а з червня – на каналі «УНІАН ТБ». Першими ведучими програми були Лідія Таран та Костянтин Андріюк, а з березня 2011 постійними ведучими стали Ігор Циганик та Олександра Лобода.

31 серпня 2020 року керівник управління спортивних проєктів «1+1 медіа» Степан Щербачов повідомив про закриття програми «ПроФутбол».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY