detector.media
Світлана Остапа
«Детектор медіа»
01.09.2020 18:23
Канал «Донбас онлайн» запускає низку нових телепроектів
Канал «Донбас онлайн» запускає низку нових телепроектів
В ефір вийдуть чотири нові проєкти, зокрема гумористичний та інтерв'ю з відомими людьми.

У новому осінньому телесезоні «Донбас онлайн» підготував для своїх глядачів низку нових проектів та оновив старі. Про це у коментарі «Детектору медіа» повідомила керівниця каналу Ольга Шаповалова.

Зокрема, 4 вересня – прем’єра гумористичного проєкту «Шотам шоу», в якій четверо ведучих-друзів у сатиричній манері обговорюватимуть останні новин и України та світу. 40-хвилинна програма виходитиме щоп’ятниці о 21:00.

З 9 вересня щосереди в ефірі годинне інтерв’ю з відомою людиною, яке розкриватиме її з невідомого ракурсу. Ведуча програми Світлана Попова.

З наступної суботи 12 вересня стартують відразу два проекти: о 10:00 15-хвилинна програма «Що їмо?»; об 11.00 – десятихвилинне телешоу.

Як повідомили на каналі, ведуча «Що їмо?» Анастасія Руднєва разом з фахівцями Луганської Держпродспоживслужби перевірятиме продукти в магазинах та на ринках.

А ведучий програми Fresh cash Кирило Ніколенко роздаватиме гроші за виконання певних завдань. «Легкі гроші з позитивним присмаком! Чекай у твоєму місті!», – йдеться у анонсі нового проєкту.

Крім того, 31 серпня у новій студії вийшла оновлена ранкова програма «Огірок шоу».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY