detector.media
31.08.2020 13:50
Новий канал покаже прем’єри нових сезонів шоу «Орел і Решка»
Новий канал покаже прем’єри нових сезонів шоу «Орел і Решка»
На каналі стартує одразу два нових сезони проєкту – «Орел і Решка. Чудеса світу» та «Орел і Решка. Дівчачий сезон».

На Новому каналі 26 вересня відбудеться прем’єра двох нових сезонів тревел-шоу «Орел і Решка». У наступні тижні в ефірі випуски «Орел і Решка. Чудеса світу» та «Орел і Решка. Дівчачий сезон» чергуватимуться. Про це пресслужба каналу повідомила 31 серпня.  

Ведучими третього сезону проєкту «Орел і Решка. Чудеса світу» залишилися Антон Зайцев та Василіса Хвостова. «Вони розкриють чудеса Туреччини, Хорватії, Мексики, Домінікани та інших країн, посткарантинного відкриття яких всі дуже чекають. Побувають в одному з головних інста-місць у світі – Каппадокії, підкорять величну гору Арарат, поплавають у колодязях племен Майя, дізнаються все про загадковий Мідний каньйон і оцінять райські пляжі Домінікани», – розповіла генеральна продюсерка «Орла і Решки» Олена Синельникова.

Натомість ведучими проєкту «Орел і Решка. Дівчачий сезон», який покажуть уперше, стануть Юля Коваль та Анастасія Івлєєва, якій заборонено в’їзд в Україну через незаконне відвідування окупованого Криму.

«Наші подружки вирушають підкорювати гори в Албанії і фантастичне море в Чорногорії. Познайомляться з пам'ятками Сербії і вперше за всі сезони "Орла і Решки" відвідають Македонію. Дівчата будуть ніжитися на райських пляжах Мальдів і досліджувати дику природу на сафарі в Танзанії», – каже пані Синельникова.

Як писав ДМ, Державна прикордонна служба 5 лютого 2019 року повідомила, що не пропустила в Україну російську відеоблогерку, ведучу програми «Орел і решка. Перезавантаження» Анастасію Івлєєву через незаконне відвідування Криму. Її не пустили в Україну та заборонили їй відвідувати Україну протягом трьох років.

Нагадаємо, на телеканалі «Інтер» 5 квітня, 2020 року відбулася прем'єра нового сезону тревел-шоу – «Орел і решка. Карантин», у якому показували життя різних міст під час карантину через пандемію COVID-19. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY