detector.media
31.08.2020 12:08
Обов’язки гендиректора Концерну РРТ виконує Ольга Лур’є
Обов’язки гендиректора Концерну РРТ виконує Ольга Лур’є
Гендиректора Сергія Мікрюкова відсторонили від роботи через позаплановий внутрішній аудит.

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації підтвердила відсторонення Сергія Мікрюкова від виконання обов’язків генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення через позаплановий внутрішній аудит діяльності Концерну. Про це йдеться у відповіді пресслужби Держспецзв’язку на запит «Детектора медіа».

Адміністрація Держспецзв’язку наказом від 28 серпня 2020 року призначила позаплановий внутрішній аудит з оцінки діяльності Концерну РРТ щодо дотримання вимог актів законодавства посадовими особами Концерну з 1 січня 2019 по 30 серпня 2020 року. Сергія Мікрюкова відсторонили на час проведення аудиту. Виконувачем обов’язків генерального директора призначено заступницю гендиректора Ольгу Лур’є.

Причини проведення позапланового аудиту відомство не повідомляє.

Адміністрація Держспецзв’язку посилається на свій наказ № 367 від 25 червня 2020 року, згідно з яким відомство під час перевірок фінансово-господарської діяльності Концерну має право відсторонювати генерального директора і призначати на цей час в.о. гендиректора. На час відсторонення за гендиректором зберігається зарплата.

Ольга Лур’є працює заступницею директора Концерну РРТ з літа 2020 року. До 2018 року вона працювала директором Одеського міського центру зайнятості. У січні 2020 року претендувала на посаду голови Державного агентства розвитку туризму України, у липні 2020-го – на посаду заступника гендиректора Концерну РРТ.

Її чоловік Станіслав Лур’є до листопада 2019 року працював генеральним директором державного підприємства «Національні інформаційні системи» – це держпідприємство Міністерства юстиції, яке займається технічним веденням автоматизованих єдиних і державних реєстрів та інших баз даних. З кінця 2019 року працює радником секретаря Ради національної безпеки й оборони.

Нагадаємо, з 31 серпня генерального директора Концерну РРТ Сергія Мікрюкова відсторонили від роботи через аудит і перевірку. Сергій Мікрюков працює генеральним директором Концерну РРТ із січня 2020 року. З грудня 2018 року він виконував обов’язки гендиректора, раніше був технічним директором Концерну.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY