detector.media
28.08.2020 15:33
На «Громадському радіо» стартувала нова програма Андрія Куликова
На «Громадському радіо» стартувала нова програма Андрія Куликова
Пан Куликов разом з гостями проєкту щотижня аналізуватиме події тижня та їхні наслідки для України й світу.

На «Громадському радіо» 28 серпня відбулася прем’єра нової авторської програми журналіста та ведучого Андрія Куликова – «Ну і тиждень». Проєкт виходитиме в прямому ефірі щоп’ятниці, о 10:05. Про це повідомила пресслужба радіо.

У межах програми ведучий Андрій Куликов разом з експертами й політиками щоп’ятниці аналізуватиме події тижня та їхні наслідки для України й світу; проєкт зосереджується на ключових політичних, соціальних та економічних питаннях.

«Подати події тижня в такий спосіб, як подаватиме ця програма, не всі здатні, бо для цього потрібно об'єднання зусиль, що так вправно вміють робити на "Громадському радіо". У кожному випуску – цікаві гості, які коментують події. І якщо дещо цього тижня вас збентежило і заплутало, то вже наступного буде легше давати раду несподіванкам, бо слухаючи й дивлячись цю програму, ви навчатиметесь аналізувати події», – розповів пан Куликов.

Крім того, слухачі можуть долучитися до програми – ставлячи запитання і роблячи зауваження – за телефоном 0800750490 (дзвінки безкоштовні, як з мобільних, так і зі стаціонарних телефонів) або за номером вайберу 0676740476.

28 серпня вийшов перший випуск проєкту, гостями якого стали:

«Ну і тиждень» – це авторський щотижневий проєкт голови правління ГО «Громадське радіо»,  ведучого програм «Громадська хвиля» і «Пора року» Андрія Куликова. Найцікавіші фрагменти можна переслухати на сайті hromadske.radio. «Громадське радіо» у Києві можна слухати на 99,4 FM, у додатках для Android та iOS, а також на сайті.

Нагадаємо, 17 серпня 2020 року на «Громадському радіо» стартувала нова програма «Що там місцеві». Проєкт про місцеві вибори виходитиме в прямому ефірі щодня, о 20:30.

Фото: Громадське радіо

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY