detector.media
25.02.2004 11:48
В понеділок у НСЖУ обговорюватимуть, яким бути механізму призначення та звільнення керівництва Національних теле- та радіокомпаній України
В понеділок, 1 березня 2004 р., у приміщенні Національної cпілки журналістів України відбудеться "круглий стіл" на тему: "Яким бути механізму призначення та звільнення керівництва Національних теле- та радіокомпаній України?".

Під час роботи "круглого столу" буде обговорено проект Закону України про призначення керівників (президентів) Національної телекомпанії України і Національної радіокомпанії України та про припинення їхніх повноважень, підготовлений до другого читання.

Також буде розглянуто проекти поліпшення законодавства у цій сфері, з метою збільшення суспільної функції та значення національного телебачення в Україні.

У роботі «круглого столу» візьмуть участь розробники законопроекту, члени профільних Комітетів Верховної Ради, зокрема Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, експерти, журналісти.

"Крулий стіл", який проводится за підтримки Київського регіонального відділення Фонду Євразія, відбудеться за адресою Національна cпілка журналістів України, вул. Хрещатик, 27-а, 2 поверх, початок о 14-00. Контакт: 296-35-57, 296-59-33.

За інф. Інституту політики
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY