detector.media
27.08.2020 16:50
В ефір «1+1» повертається шоу «Право на владу»
В ефір «1+1» повертається шоу «Право на владу»
Прямі ефіри проходитимуть без глядачів у залі.

На телеканалі «1+1» 27 серпня, о 21:30, стартує новий сезон суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Ведучою проєкту лишилася Наталія Мосейчук. Про це повідомила пресслужба каналу.

Зйомки нового сезону проходитимуть з дотриманням всіх карантинних заходів безпеки: прямі ефіри відбуватимуться без глядачів у залі. 

Тема першого випуску – «Білоруський майдан: відкритий фінал». До студії запросили: міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу, голову української делегації у ТКГ у Мінську, першого президента України Леоніда Кравчука, голову партії «За майбутнє», народного депутата від однойменної групи у ВРУ Ігоря Палицю, ексголову Служби зовнішньої розвідки України Віктора Гвоздя, народного депутата від фракції «ВО Батьківщина» Сергія Власенка, білоруську журналістку Тетяну Мартинову тощо. 

Як писав ДМ, з 16 липня програма «Право на владу» пішла у відпустку.

Нагадаємо, 19 липня головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив, що заразився COVID-19. Інтернет-видання «Цензор.нет» повідомило, що працівників редакції не тестуватимуть на COVID-19, адже вони не контактували з Юрієм Бутусовим. 

16 липня він брав участь у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1». Разом з ним там були голова Верховної Ради Дмитро Разумков, народні депутати Олександр Корнієнко та Олександр Дубинський («Слуга народу»), Ірина Геращенко («Європейська солідарність»), Юрій Бойко («Опозиційної платформи – За життя») та Ігор Палиця (група «Партія "За майбутнє"»). 

20 липня Дмитро Разумков розповів, що здав два тести на COVID-19 після телефіру з паном Бутусовим. За його словами, експрес-тест показав негативний результат, результатів ПЛР-тесту ще немає. Пані Геращенко повідомила, що теж здасть тест на COVID-19. Натомість Олександр Дубинський лише сказав, що «не вітався за руку з Бутусовим». Ведуча «Право на владу» Наталія Мосейчук та працівники програми також здали тести на COVID-19.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY