detector.media
27.08.2020 10:20
«1+1» назвав дату прем’єри шоу «Світ навиворіт»
«1+1» назвав дату прем’єри шоу «Світ навиворіт»
У новому сезоні Дмитро Комаров продовжить досліджувати Китай.

Телеканал «1+1» 2 вересня, о 22:45, покаже прем’єру нового сезону тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим. Про це канал повідомив 27 серпня.

У новому сезоні пан Комаров продовжить досліджувати Китай. «У другій частині китайського сезону "Світу навиворіт" розповідатиме про реальне життя контрастної Піднебесної, де прадавні традиції і консервативні погляди тісно сплітаються з технологіями майбутнього. Дмитро Комаров та Олександр Дмитрієв покажуть, як поруч з найбільшими хмарочосами планети, де найдорожча нерухомість у світі, живуть змії, на дахах будинків вирощують плантації, а прогресивні бізнесмени і політики користуються послугами астрологів і знахарів», – йдеться в описі.

«У новому сезоні "Світу навиворіт" ви побачите дикі племена Китаю, де жінки плетуть для себе велетенські перуки з волосся померлих предків. Також нам вдалося знайти останніх представників вже зниклої шокуючої традиції бинтування ніг. <…> У новому сезоні також покажемо дивовижні досягнення Китаю d сучасній медицині та новітніх технологіях. Ми літатимемо на повітряних кулях, будемо їздити верхи на верблюдах у Внутрішній Монголії при температурі -42, випробуємо на собі нові незвичайні професії та будемо вражати глядачів неймовірними природними красотами Китаю», – розповів Дмитро Комаров.

Нагадаємо, 29 січня 2020 року на телеканалі «1+1» вийшов перший епізод нового сезону «Світу навиворіт», присвячений Китаю.

Фото: 1+1

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY