detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
26.08.2020 10:42
«1+1» показав фільм про Шеремета на комерційних умовах (ДОПОВНЕНО)
«1+1» показав фільм про Шеремета на комерційних умовах (ДОПОВНЕНО)
«ТТБ-Студія» повідомила, що створила фільм про Шеремета з власної ініціативи.

Телеканал «1+1» 23 серпня 2020 року на комерційних умовах показав документальний фільм про вбивство журналіста Павла Шеремета – «Справа Шеремета. Звинуватити не можна виправдати». Про це пресслужба каналу повідомила в коментарі «Детектору медіа».

На питання, чому не зазначили в ефірі інформацію про виробників стрічки, телеканал відповів: «Інформація про виробників фільму була зазначена в титрах». Однак у титрах був вказаний лише склад знімальної групи.

Український продакшен «ТТБ-Студія» повідомив «Детектору медіа», що документальний фільм «Справа Шеремета. Звинуватити не можна виправдати» створили з власної ініціативи та за свої кошти.

Нагадаємо, режисерка Єлизавета Татаринова у співпраці з Національною поліцією України зняла документальний фільм про вбивство журналіста Павла Шеремета – «Справа Шеремета. Звинуватити не можна виправдати». Виробництвом цього проєкту займався український продакшен «ТТБ-Студія», генеральною директоркою якого є пані Татаринова. Стрічку 23 серпня показав телеканал «1+1», він не вказав виробників фільму, однак залишив титри (у яких вказана знімальна група). 24 серпня фільм опублікували на сторінці «Справа Шеремета» в YouTube. «Детектор медіа» звернувся до «1+1» та «ТТБ-Студія» по коментар.

У фільмі справу про вбивство журналіста коментують перший заступник голови Нацполіції Євген Коваль, начальник карного розшуку Вадим Дзюбинський, колишній генеральний прокурор Святослав Піскун тощо. Натомість у фільмі відсутні позиції підозрюваних у цій справі Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко, Яни Дугар та їх захисників.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY