detector.media
25.08.2020 12:44
Канал «Наш» випустив антиукраїнський ролик до Дня Незалежності
Канал «Наш» випустив антиукраїнський ролик до Дня Незалежності
СБУ та Нацраду закликали відреагувати на цей сюжет.

Телеканал «Наш» випустив антиукраїнський ролик до Дня Незалежності України під назвою «Наша (не)залежність». Про це повідомила журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва в Facebook.

Спершу в ролику на прапор України дивиться жінка, яка в 1991 році на всеукраїнському референдумі нібито проголосувала за незалежність України. Потім час ніби відмотується назад, показані кадри з президентами Володимиром Зеленським, Петром Порошенком, Віктором Януковичем, Віктором Ющенком та Леонідом Кучмою, війною на Донбасі, Революцією Гідності та Помаранчевою революцією. Ролик завершується тим, що на всеукраїнському референдумі щодо проголошення незалежності України дівчина відходить від бюлетеня.

Фото: стоп-кадр

«До Дня Незалежності випустили ролик із маніпуляцією, що наш суверенітет – то є помилка. Що треба було не підтримувати самостійність. Що життя в совецькому союзі уберегло б нас від війни з Росією, Чорновола, Ющенка, Зеленського... Кадри ЗСУ з українськими шевронами з кадрами обстрілу Донбасу мають підвести до думки, що це нашій армії нема чого робить і вона начебто окупувала частину території. Не РФ», – сказала пані Данилюк-Ярмолаєва.

У коментарях до відео користувачі закликали Службу безпеки України та Нацраду з питань телебачення та радіомовлення відреагувати на цей сюжет.

Нагадаємо, 30 жовтня 2019 року канал «Наш» отримав від Нацради супутникову ліцензію на нову юридичну особу – ТОВ «Наш 365», власниками якого є співробітники каналу. Канал називає Євгена Мураєва представником власника.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY