detector.media
24.08.2020 09:48
Фільмом закриття «Молодості» стане «Земля блакитна, ніби апельсин» Ірини Цілик
Фільмом закриття «Молодості» стане «Земля блакитна, ніби апельсин» Ірини Цілик
Дебютний повнометражний документальний фільм «Земля блакитна, ніби апельсин» української режисерки Ірини Цілик покажуть на урочистому закритті фестивалю 29 серпня у кінотеатрі під Аркою Дружби народів.

Про це повідомляє пресслужба фестивалю. 

Стрічка «Земля блакитна, ніби апельсин» розповідає про сім'ю, яка живе в «червоній зоні» Донбасу, де військові дії тривають вже шостий рік. Долаючи щоденні травми існування в прифронтовій зоні, Анна і її четверо дітей знімають разом аматорський фільм про своє життя в досить сюрреалістичних обставин.

«Земля блакитна, ніби апельсин» став першим українським фільмом, який потрапив до конкурсної програми американського кінофестивалю Sundance. Режисерка Ірина Цілик здобула перемогу в номінації «Краща режисура документального фільму».

Стрічка також отримала перемогу в Міжнародному та Національному конкурсах кінофестивалю Docudays ua

Нагадаємо, цьогоріч через епідемію коронавірусу та карантин 49-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» проходить із 22 по 30 серпня 2020 року в онлайн та офлайн форматах. Основними локаціями фестивалю сталикінотеатр «Жовтень», Будинок кіно та кінозала під відкритим небом під Аркою Дружби народів. 

З конкурсною та позаконкурсною програмами можна ознайомитися тут і тут

Раніше фестиваль «Молодість» представив новий дизайн, а також назвав членів журі

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY