detector.media
21.08.2020 18:53
Film.ua знімає стрічку «Поговори з нею» для каналу «Україна»
Film.ua знімає стрічку «Поговори з нею» для каналу «Україна»
Фільм розповідатиме про стосунки між людьми: дружбу і кохання, чесність і зраду, щирість та лицемірство.

Компанія Film.ua знімає стрічку «Поговори з нею» для телеканалу каналу «Україна», про це повідомляє пресслужба.

«Фішка нашого фільму в тому, що головну героїню грають дві акторки. За сюжетом, героїню не повинні впізнати навіть близькі їй люди. Ми шукали акторок, які були б схожі жестами, пластикою, очима, загалом – мали невловиму схожість», - розповіла креативна продюсерка Тетяна Носенко.

За сюжетом, дівчата Катя і Саша дружили з дитинства. Але їхню дружбу зруйнувало кохання до одного чоловіка – Артема, який обрав Катю. День весілля повинен був стати найщасливішим у житті закоханих, але став трагічним. Жорстока гра дядька Артема – Валерія, спраглого до грошей і влади, ледь не коштувала життя Каті і зробила нещасною Сашу. І тільки пробачивши одна одну, подруги змогли все подолати і знайти справжнє кохання. Цього разу – кожна своє.

«Це історія про зраду, людську підлість та кохання. Кожен із героїв переживає свою драму, і це сильно змінить їх. На наших очах одні персонажі зламаються, не зможуть пережити свій біль. А інші навпаки – стануть чистішими, сильнішими. І спостерігати за цими трансформаціями персонажів – найцікавіше. Тільки у фіналі стане ясно: хто ким був насправді, і хто що заслужив», - зазначив режисер Роман Ткаченко.

Автори сценарію: Андрій Перцен, Надія Комаровська, Лев Карпов.

Продюсери: Віктор Мірський, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Олена Малкова, Кирило Горобець, Тетяна Носенко.

У ролях: Анастасія Іванова, Григорій Бакланов, Єлизавета Зайцева, Андрій Ісаєнко, Юрій Гребельник, Тамара Морозова, Олександр Третьяченко та ін.

Раніше повідомлялось, що канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Незабута» виробництва «Фільмстрім» і Vileton Films.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY