detector.media
21.08.2020 10:55
Нацрада дозволила «Донбас Онлайн» на час карантину відступити від умов ліцензії
Нацрада дозволила «Донбас Онлайн» на час карантину відступити від умов ліцензії
Розгляд питань щодо інших компаній з подібними заявами регулятор переніс.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення дозволила ТОВ «ТРК «Донбас Онлайн» (місто Сєвєродонецьк Луганської обл.) тимчасово відступити від деяких умов програмної концепції на мовлення за двома ліцензіями у зв’язку із запровадженням карантинних заходів в Україні, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 20 серпня.

Як повідомив відповідальний секретар регулятора Юрій Зіневич, компанія звернулась до регулятора і детально обґрунтувала свою позицію. Усі члени Нацради підтримали компанію. Однак наголосили на тому, що цей дозвіл тимчасовий, і після завершення карантинних заходів ліцензіат має повернутись до виконання усіх вимог, передбачених його ліцензією.

А от питання щодо інших компаній, які звернулись до регулятора з подібними заявами Нацрада  поки не розглядала.  Ці питання були відкладені для того, щоб отримати уточнення та додаткові обґрунтування. Зокрема, це стосувалось таких компаній як «Вінтаж ТВ», «Перший незалежний», «Країна ФМ», «Бізнес радіо», Power FM, DJ FM.

Нагадаємо, 21 травня Нацрада призначила позапланову перевірку телеканалу «Еспресо» (ТОВ «Голдберрі») через трансляцію програм іноземного виробництва («Радіо Свобода» та «BBC News Україна»).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY