detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
19.08.2020 17:50
Марія Золкіна запустила влог на 4 каналі
Марія Золкіна запустила влог на 4 каналі
Відеоблог виходитиме в межах програми «ЛСД».

Політична аналітикиня Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» Марія Золкіна запустила відеоблог на 4 каналі. Про це вона повідомила 19 серпня на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, влог став більш розгорнутим та детальнішим, хронометраж також збільшили. Раніше відеоблог виходив на її фейсбук-сторінці. 

4 канал розповів «Детектору медіа», що влог пані Золкіної виходитиме в межах програми «ЛСД» – Лідер суспільної думки. «Це проєкт, у якому політики, політологи, експерти, блогери, провідні фахівці в своїх галузях розповідають своє суб'єктивне бачення актуальних подій в країні та світі. Тому в програмі немає одного спікера. З каналом співпрацюють десятки медійних людей, які записують свої влоги для нас», – розповіли на телеканалі.

4 канал не зміг уточнити періодичність виходу в ефір влогу аналітикині Фонду «Демократичні ініціативи», проте сказав, що вона з’являтиметься систематично. Чотири оригінальні серії «ЛСД» виходять по буднях, о 10:20, 11:40, 14:20 та 15:40.

У своєму прем’єрному випуску Марія Золкіна розповідатиме про нові ініціативи Леоніда Кравчука; чому Росія погодилася на «перемир’я» та як це пов’язано з погрозами Козака припинити перемовини політичних радників тощо.

Нагадаємо, авторський проєкт Яніни Соколової «Соромно» через літні відпустки інших програм протягом серпня виходитиме в ефірі 4 каналу щовівторка, о 20:30, а не о 21:20. Телеканал також хоче розширити співробітництво з ведучою.

Фото: Марія Золкіна / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY