detector.media
19.08.2020 13:53
З «Шоу Еллен Дедженерес» звільнили трьох продюсерів після звинувачень у домаганнях і порушеннях поведінки
З «Шоу Еллен Дедженерес» звільнили трьох продюсерів після звинувачень у домаганнях і порушеннях поведінки
Інші виконавчі продюсери заявили, що прагнуть викорінити «культуру страху».

У США трьох продюсерів «Шоу Еллен Дедженерес» звільнили після звинувачень у сексуальних домаганнях, порушеннях поведінки та створенні «токсичної робочої атмосфери». Про це повідомило Buzzfeed.

Ведуча Еллен Дедженерес 17 серпня оголосила про звільнення виконавчих продюсерів Еда Главіна, Кевіна Лемана та Джонатана Нормана. Цю інформацію також підтвердив прессекретар Warner Bros.

На фото Джонатан Норман, Енді Ласснер, Кевін Леман, Ед Главін (зліва направо) / Frederick M. Brown, Getty Images 

П’ять колишніх працівників шоу звинуватили Еда Главіна в недоцільних дотиках, 47 експрацівників – у використанні залякування та страху для управління командою. Троє працівників розповіли про домагання з боку Кевіна Лемана, понад 10 – про коментарі з сексуальним підтекстом. Раніше Кевін Леман та Джонатан Норман відкидали всі звинувачення, Ед Главін – не коментував.

Нинішні та колишні працівники «Шоу Еллен Дедженерес» привітала це рішення компанії, вони вважають його «кроком у правильному напрямку».

Корпорація WarnerMedia незабаром завершить внутрішнє розслідування, яке розпочала після скарги працівників на «токсичну робочу атмосферу» на шоу. «Багато з вас розмовляли зі слідчими WarnerMedia, і ми дякуємо вам за чесність. Хоча слідство вже завершується, наша готовність конфіденційно почути ваші думки триває», – сказав виконавчий віцепрезидент з програмування Warner Bros Девід Макгуайр.

Інші виконавчі продюсери заявили, що прагнуть викорінити «культуру страху» та посилити спілкування з представником HR.

Нагадаємо, наприкінці липня 2020 року корпорація WarnerMedia розпочала внутрішнє розслідування після скарги працівників на «токсичну робочу атмосферу» на «Шоу Еллен Дедженерес». Нинішні та 10 колишніх працівників звинуватили топменеджерів шоу в расизмі, залякуванні, несправедливому звільненні та «атмосфері страху» під час роботи. Розслідування не стосувалося ведучої Еллен Дедженерес.

«Шоу Еллен Дедженерес» – популярне американське ток-шоу, яке виходить з 2003 року та отримало 61 телепремію «Еммі».

На фото Еллен Дедженерес / Chip Somodevilla (Getty Images)

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY