detector.media
19.08.2020 11:58
До 23 вересня – набір студентів на науково-дослідне стажування в Канаді в 2021 році
Стажування триває 12 тижнів – з травня по вересень.

Програма для українських студентів у Канаді «Canada's Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine» оголосила набір студентів третього курсу університетів на науково-дослідне стажування в Канаді в 2021 році. Прийом заявок триватиме до 23 вересня 2020 року.

«З травня по вересень кожного року учасники, які пройшли відбір, беруть участь в 12-тижневому дослідницькому стажуванні під керівництвом канадських викладачів університетів з різних наукових дисциплін: від інженерних, технічних і математичних до гуманітарних і соціальних наук», – йдеться в повідомленні.

Ознайомитися з проєктами можна тут.

Реєстрація: до 23 вересня 2020 року за посиланням. До заявки необхідно додати документи: CV з описом наукових інтересів, рекомендаційний лист від наукового керівника з університету, виписку з оцінками англійською мовою.

Програма Mitacs Globalink Research Internship – це міжнародна ініціатива для іноземних студентів з Австралії, Бразилії, Китаю, Франції, Німеччини, Гонконгу, Індії, Мексики, Тайваню, Тунісу, Великобританії, США та України для дослідницького стажування в Канаді.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY