detector.media
18.08.2020 17:40
Новий канал розпочав зйомки шоу «Діти проти зірок»
Новий канал розпочав зйомки шоу «Діти проти зірок»
У новому сезоні змінили групові конкурси, декорації студії, хронометраж шоу та кількість учасників у командах.

Новий канал розпочав зйомки другого сезону шоу «Діти проти зірок», прем’єра якого відбудеться восени. Ведучим проєкту залишився Сергій Притула. Про це пресслужба телеканалу повідомила 18 серпня.

Водночас у шоу замінили диктора – «Мегамозок», тепер закадровий голос буде жіночим. На каналі поки не кажуть, хто саме став новою дикторкою.

«Цей сезон буде цікавішим за попередній. Тому що була проведена робота над помилками. Річ у тім, що це не придбаний за кордоном формат, а власна розробка каналу», – розповів пан Притула.

За його словами, у новому сезонi змінили груповi конкурси, декорації студії, хронометраж шоу та кількість учасників у командах.

«Мені особисто минулого року було дещо дискомфортно на двох ділянках шоу – початок і кінець програми. Початок виглядав доволі "сирим" – з викиданням і розкиданням іграшок у першому раунді. Було зрозуміло, що в дітей жодних шансів. Іноді зірки піддавалися. Те ж саме й у фіналі. Неважливо, скільки скарбничок вилазило в команди дітей – завдяки тому, що в дорослих більші руки, вони могли набирати більше монет, навіть якщо в них з’являлася лише одна скарбничка», – пояснив він.

Зокрема, до вдосконалення шоу долучили дітей працівників каналу. «Вони ділилися думками, говорили, що їм подобається з наших розробок, а що ні, деякі забракували. Навіть пропонували свої ідеї. Так у нас з'явилися "блискавки часу" замість сфер і кристали замість монет у фінальному конкурсі», – сказав керівник проєкту Максим Пастухов.

Як писав ДМ, 11 серпня 2020 року з’їзді партії «Голос» вирішив, що ведучий Сергій Притула балотуватиметься в мери Києва. Попри це, шоумен не оголошував про припинення співпраці з Новим каналом та продовжує роботу над проєктами телеканалу:  «Діти проти зірок», «Вар'яти-шоу» та «Хто зверху».

Нагадаємо, 2 жовтня 2019 року на Новому каналі відбулася прем’єра – проєкт «Діти проти зірок» з ведучим Сергієм Притулою. За форматом це – ігрове шоу, у якому талановиті діти кидають виклик знаменитостям у тій чи іншій майстерності: танцювати, грати на музичних інструментах, швидко запам’ятовувати великі масиви інформації тощо. Команда дорослих змагається з командою дітей за грошовий приз.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY