detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
18.08.2020 12:15
Прямий канал у новому сезоні запустить три нових проєкти
Прямий канал у новому сезоні запустить три нових проєкти
Новий ведучий телеканалу Валерій Калниш готує одразу дві підсумкові програми.

На Прямому каналі 31 серпня стартує осінній телесезон, його лозунг – «Справжній український». У межах нового сезону телеканал запускає три нових проєкти, ще одну програму переформатовує. Про це «Детектору медіа» повідомив шефредактор каналу Віктор Медвідь.

«Прямий канал запускає новий сезон, а це означає – більше сенсацій, більше інформації, більше ексклюзиву й більше драйву в нових проєктах», – йдеться в анонсі каналу.

Новий ведучий телеканалу Валерій Калниш запускає два підсумкових проєкти – «Середмістя» та «Анатомія тижня». Ведучий аналізуватиме та розбиратиме події першої половини тижня в програмі «Середмістя», яка виходитиме щосереди, о 22:00. У «Анатомії тижня» кожні вихідні, з 18:00 до 20:00, пан Калниш підбиватиме підсумки тижня та братиме інтерв'ю в гостей програми.  

Олена Курбанова стала ведучою проєкту «Час пік», який виходитиме в ефір з понеділка по п’ятницю, о 16:00. Вона разом з двома гостями обговорюватиме та аналізуватиме головні теми дня.

Прямий канал перезапустив шоу «Двобій» зі Світланою Орловською. У програмі щосереди, з 20:00 до 22:00, двоє гостей виступатимуть один проти одного, а їх дискусії коментуватимуть експерти в студії.

Як писав ДМ, Прямий канал 18 серпня запустив безстроковий марафон про події в Білорусі – «Білорусь: що далі?». Він виходитиме щодня з 7:00 до 23:00. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY