detector.media
17.08.2020 17:12
На ICTV стартує три прем’єри від «Дизель студіо»
На ICTV стартує три прем’єри від «Дизель студіо»
Прем’єри проєктів також транслюватимуться на youtube-каналах «Дизель Студіо».

28 серпня на  телеканалі ICTV вийде три прем’єри виробництва «Дизель студіо»: нові випуски «Дізель шоу», восьмий сезон скетчкому «На трьох» і другий сезон ситкому «Вижити за будь-яку ціну». Про це повідомляє пресслужба продакшину.

Прем’єри проєктів також транслюватимуться на youtube-каналах «Дизель Студіо».

«Ми хочемо зробити велику «Дизель-п’ятницю» на ICTV. Як показують телерейтинги, наші глядачі дуже люблять дивитися на акторів «Дизель Шоу» у будь-яких проявах. Люди приходять додому після роботи та розуміють: якщо зараз увімкнуть телеканал ICTV, то відпочинуть і насолодяться якісним гумором— розповідає шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

 В ефір вийдуть нові номери «Дизель шоу», які на концерті в Одесі. Цей концерт продюсери розділили на три випуски: 28 серпня, 4 вересня та 11 вересня.

«Телеглядачі зачекалися прем’єр, глядачі скучили за концертами, а ми скучали за сценою,  Тому ми приїхали до Одеси піднімати людям імунітет гумором. Дали концерт із телезйомкою на 4,5 години. Довго, але наші улюблені глядачі стійко трималися до кінця» — каже художній керівник  та актор «Дизель студіо» Єгор Крутоголов

 У другому сезоні серіалу «Вижити за будь-яку ціну» творці серіалу планують розгадати таємницю зникнення тещі.

Також на екрани вийде восьмий сезон «На трьох», в якому знялися всі десять акторів «Дизель Студіо». До «золотого» складу скетчкому приєднаються Маруся Грицук, Дмитро Танкович, Сергій Писаренко та Євген Нікішин.

Нагадаємо, «Дизель Студіо» планує запустити власний канал.

Детальніше про ці плани незабаром читайте в інтерв’ю Олексія Бланара на «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY