detector.media
17.08.2020 13:42
Star Media розпочала зйомки фільму «Я, "Побєда" і Берлін» за романом Скрябіна
Star Media розпочала зйомки фільму «Я, "Побєда" і Берлін» за романом Скрябіна
Зйомки відбуватимуться у Києві, Львові та Берліні.

Про це повідомляє пресслужба Star Media.

Зйомки стартували у Львові 17 серпня, у день народження Андрія Кузьменка. 

Хто виконає роль Кузьми Скрябіна, наразі тримається в секреті.

Фільм розповість про українського музиканта-початківця Кузьму, який разом з другом Бардом їде до Берліна на іржавій «Побєді», де хоче обміняти її у німецького колекціонера на шестисотий «Мерседес», щоб вразити цим свою кохану дівчину Барбару. Але бурхливе нічне життя німецької столиці приносить герою карколомні пригоди, що змінюють його мету, гартують характер та допомагають віднайти своє справжнє «я».

У фільмі пролунають оригінальні кавер-версії найвідоміших хітів Кузьми Скрябіна у виконанні популярних українських артистів.

Кінопроєкт комедії «Я, "Побєда" і Берлін» за однойменним романом Кузьми Скрябіна став одним із переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно. Державна підтримка стрічки складає 27 млн грн - 75% загальної вартості виробництва фільму.

Режисерка – Ольга Ряшина. Оператор – Дмитро Недря. Художник-постановник – Микола Кіщук. Продюсери – Влад Ряшин, Олексій Терентьєв, Артем Доллежаль.

Як писав «Детектор медіа», ідея екранізувати стрічку була озвучена у 2017 році на 8-му Одеському кінофестивалі. Star Media тоді оголошувала кампанію з краудфандингу, щоби зібрати гроші на виробництво. Повідомлялось, що прибуток від прокату стрічки планують перерахувати до Благодійного фонду імені Кузьми Скрябіна.

У січні 2020 року було оголошено кастинг на роль Кузьми Скрябіна.

Реліз фільму у кінотеатрах України запланований на 2021 рік.

Фото: пресслужба Star Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY