detector.media
17.08.2020 12:04
Фільм «Східняк» вийде в прокат 20 серпня
Фільм «Східняк» вийде в прокат 20 серпня
Дистриб’ютор – SVOEkino.

Про це повідомляє пресслужба компанії «Інсайт медіа», що виробляла стрічку.

«Східняк» – українське комедійне роуд-муві за реальними історіями з життя в АТО. Головний герой із позивний «Борода» відправляється в штаб, щоб «вибити» необхідне для забезпечення свого підрозділу. У напарники Борода бере з собою молодого новачка, якого кличуть «Режисер». Разом їм доведеться їхати крізь блокпости, прифронтові міста й села, зустрічатись із військовими і цивільними, потрапляючи у різні халепи.

Режисер та автор сценарію – Енді Іва (Андрій Іванюк), оператор – Андрій Котляр, художник-постановник – Володимир Романов, композитори – Патрік Харрисон Каннелл, Олександр Ярмола, продюсери – Володимир Філіппов, Андрій Суярко, Алла Овсяннікова, Олександр Коваленко.

У ролях: Богдан Бенюк, Анатолій Максим'юк, Максим Донець, Сергій Солопай, Володмир Осадчий, Катерина Степанкова, Альбіна Сотнікова, Іван Майстренко, Олена Шляк.

Фільм створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Прем'єра фільму «Східняк» відбулася на 10-му Одеському міжнародному кінофестивалі. Також стрічка брала участь у Міжнародному кінофестивалі «Бруківка» та Трускавецькому міжнародному кінофестивалі «Корона Карпат».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY