detector.media
17.08.2020 11:35
49-й кінофестиваль «Молодість» оголосив членів журі
49-й кінофестиваль «Молодість» оголосив членів журі
49-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» пройде з 22 по 30 серпня 2020 року в онлайн та офлайн форматах.

Про це повідомляє пресслужба фестивалю. 

Міжнародний конкурс оцінюватимуть:  голова журі, засновник компанії з виробництва та дистрибуції LOCO FILMS Лоран Даніелу (Франція); голівудська акторка Іванна Сахно (Україна/США); акторка та кінопродюсерка; Айсте Діржюте (Литва); ексголова Державного агентства України з питань кіно; Пилип Іллєнко (Україна); Вікторія Трофіменко (Україна), режисерка і продюсерка. 

Національний конкурс оцінюватимуть: кінофахівець Кшиштоф Ґєрат (Польща); режисерка Марина Рощина (Україна); співвласниця, директорка та виконавча продюсерка компанії Radioaktivefilm Євгенія Яцута (Україна).

Конкурс Sunny Bunny оцінюватимуть: кінорежисер Яір Гохнер (Ізраїль); режисерка та дистриб’юторка Надія Парфан (Україна); генеральний директор Національного центру Олександра Довженка Іван Козленко  (Україна). 

Нагадаємо, цьогоріч через епідемію коронавірусу та карантин кінофестиваль пройде в онлайн та офлайн форматах. Основними локаціями фестивалю стануть кінотеатр «Жовтень», Будинок кіно та кінозала під відкритим небом під Аркою Дружби народів. 

З конкурсною та позаконкурсною програмами можна ознайомитися тут і тут

Раніше фестиваль «Молодість» представив новий дизайн

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY