detector.media
14.08.2020 16:34
Український трилер із Іванною Сахно Let it Snow покажуть на «Молодості»
Український трилер із Іванною Сахно Let it Snow покажуть на «Молодості»
Показ стрічки відбудеться в рамках позаконкурсної програми «Спеціальні події» 26 серпня 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба Solar Media Entertainment.

Let it Snow - копродукція України з США та Іспанії, дебютна режисерська робота для Станіслава Капралова. . За сюжетом, за сноубордисткою, любителькою фрірайду, женеться чорний снігохід із безликим наїзником. Він не просто хоче знищити героїню, він наче драматург, насолоджуючись процесом, розігрує видовищну криваву п'єсу.

Головні ролі у фільмі виконали Іванна Сахно («Шпигун, який мене кинув», «Тихоокеанський рубіж: Повстання»), Алекс Хафнер «Занурення», «Радник») та Тінатін Далакішвілі («Зірка», «Любов з акцентом», «Ебігейл»). 

Продюсери фільму - Сергій Лавренюк (Solar Media Entertainment, Україна), Ян Фішер, Роджер Корбі (FishCorb Films, США) та Станіслав Капралов,  виконавчий продюсер – Маріанна Новікова. 

Нагадаємо, проєкт фільму  Let it Snow брав участь у пітчингу Work in progress 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю в 2019 році. 

Стрічку придбав американський дистриб’ютор Lionsgate. Сейлз-агент Arclight Films оголосив, що трилер продано до Японії, Греції, Сінгапуру, Африки, країн Близького Сходу та країн колишньої Югославії. На території північної Америки фільм вийде в прокат у VOD формат 22 вересня. В Україні стрічку випустять взимку. 

49-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» пройде з 22 по 30 серпня 2020 року в онлайн та офлайн форматах.

Фото: пресслужба фільму

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY