detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
14.08.2020 16:14
«Тиждень.ua» оновив дизайн і вирішив запустити платний контент
«Тиждень.ua» оновив дизайн і вирішив запустити платний контент
Доступ до матеріалів журналу «Український тиждень» за кілька місяців хочуть зробити платним.

Видання «Тиждень.ua» 14 серпня оновило дизайн сайту та підхід до його наповнення, відтепер на сайті публікуватимуть більше актуальних матеріалів. Про це «Детектору медіа» повідомив головний редактор «Українського тижня» Дмитро Крапивенко.

«Ми хотіли зробити дизайн більш сучасним, сайт більш зручним для користувачів. Мета – підкреслити, що "Тиждень.ua" – повноцінне електронне медіа, а не "сайт журналу". Ми не просто змінили дизайн, а й підхід до його наповнення. Тепер на ньому, окрім вже традиційної стрічки новин та фотогалерей, буде більше актуальних матеріалів, написаних саме для нашого сайту», – розповів пан Крапивенко.

Поки на сайті у вільному доступі лишаються матеріали з друкованого журналу «Український тиждень», проте за кілька місяців доступ до нього хочуть зробити платним.

«Ми хочемо вийти на таку модель: відкритий і доступний всім оперативний сайт "Тиждень.ua" й ексклюзивні матеріали журналу, за які треба платити. Не має значення, який формат ви обираєте: паперовий чи електронний», – пояснив головред «Українського тижня».

Наразі сайт працює в тестовому режимі, а користувачі можуть обирати між старою й новою версією. Повноцінний запуск сайту планують на вересень.

Як писав ДМ, 17 липня видання «Український тиждень» повідомило, що створює мережу регіональних журналістів до місцевих виборів та запускає річний проєкт «Сила громад проти сили еліт», учасники якого готуватимуть матеріали для «Тижня» (у журнал та на сайт). Крім того, «Український тиждень» хоче видати окреме друковане видання, присвячене підсумкам моніторингу виборів.

Нагадаємо, 17 березня 2020 року журнал «Український тиждень» призупинив випуск друкованої версії на час карантину. 28 травня журнал відновить вихід паперової версії.

13 квітня «Український тиждень» запустив краудфандингову кампанію через брак ресурсів, викликаний кризою, пов’язаною із пандемією COVID-19. Попри пандемію редакція зберегла всю команду та продовжила роботу в повному обсязі.

Фото: Тиждень.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY