detector.media
13.08.2020 13:47
Новий канал назвав дату прем’єри нового сезону «Кохання на виживання»
Новий канал назвав дату прем’єри нового сезону «Кохання на виживання»
Зйомки нового сезону проходили в Перу.

Новий канал 15 вересня, о 19:00, покаже прем’єру четвертого сезону реаліті-шоу «Кохання на виживання». Ведучий проєкту – Олег Кензов. Про це 13 серпня повідомила пресслужба каналу.

Зйомки нового сезону проходили в Перу (Латинська Америка), хоча спершу планували знімати в Азії. «Ні в пар, ні у знімальної групи не було часу на спокійну адаптацію до умов країни. Доводилося акліматизуватися просто під час роботи. У місті Куско група страждала від гірської хвороби. Адже місто розташоване на висоті 3 399 метрів над рівнем моря. Почастішання пульсу, підвищення тиску, задишку та інші симптоми гірської недуги учасники знімального процесу "заїдали" таблетками і продовжували працювати», – розповіла керівниця проєкту Марія Бєлая.

Натомість Олег Кензов отруївся під час зйомок в Ікітосі.

«Кохання на виживання» – це проєкт власного виробництва Нового каналу, який допомагає закоханим зрозуміти, чи щирі їхні почуття. У четвертому сезоні візьмуть участь 15 пар. «Пари відправили в спільну подорож. Щоправда, з одним "але" – їхні почуття чекали складні випробування. Деякі з них залишили шрами не лише на серцях закоханих, а й на тілі. Жорсткі перевірки відкрили больові точки, які багато хто волів не помічати», – йдеться в описі.

Нагадаємо, 6 березня 2019 року Новий канал почав роботу над четвертим сезоном реаліті-шоу «Кохання на виживання». Новим ведучим проєкту став співак, колишній учасник «Х-Фактора» Олег Кензов, який замінив Єфима Костянтиновського.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY