detector.media
13.08.2020 10:00
Канал «Україна» знімає мінісеріал «Намалюй мені маму»
Канал «Україна» знімає мінісеріал «Намалюй мені маму»
Виробництвом 4-серійної мелодрами на замовлення каналу займається продакшн-компанія Ivory films

Про це повідомляє пресслужба каналу «Україна».

За сюжетом, працівниця музею Ніна живе майже самітницьким життям. Вона випадково знайомиться з хлопчиком Сашком, у якого напередодні в автомобільній катастрофі загинули сестричка і мама, і обіцяє йому намалювати портрет його мами. На роботі у Ніни починають відбуватися неприємні речі – будівлю музею збираються відібрати, і в результаті всі картини та працівники музею можуть опинитися на вулиці. Дівчина намагається боротися з чиновниками і відстоювати музей, але наштовхується на масу перешкод. Побоюючись залишитися без роботи і засобів до існування, Ніна здає кімнату в своїй квартирі Роману, приємному та освіченому чоловіку. Але через певний час виявляється, що Роман зовсім не той, за кого себе видає...

У серіалі знімаються Всеволод Болдін, Олена Шилова, Валентин Томусяк, Олексій Сморигін, Марк Дробот, Ада Роговцева, Сергій Сипливий, Лесь Задніпровський.

Режисер – Антон Гойда. Автор сценарію – Марія Бек. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Олег Рогожа, Ілларіон Павлюк, Володимир Рибась, Армен Тер-Аванесов.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY