detector.media
11.08.2020 18:00
Канал «Україна» покаже прем'єру третього сезону серіалу «Виходьте без дзвінка»
Канал «Україна» покаже прем'єру третього сезону серіалу «Виходьте без дзвінка»
Прем’єра третього сезону 40-серійного детективного серіалу «Виходьте без дзвінка», знятого на замовлення телеканалу «Україна» кінокомпанією «Три-Я-Да Продакшн», відбудеться 7 вересня о 18:00

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, таксист Богдан втрачає дружину в автокатастрофі. Убитий горем чоловік вирішує відновити справедливість і вибити зізнання з винуватця ДТП, якого успішно «відмазали» заможні батьки. Це рішення кардинально змінює життя головного героя. Богдан розчарований у системі і більше не вірить поліції, тому, коли його друга спіткала біда, він розраховує лише на власні сили і самостійно береться за розслідування, заступаючись за тих, хто «тут і зараз» шукає допомоги, справедливості або захисту.

У третьому у розслідуванні кримінальних історій Богдану допомагають нові персонажі: молодий правоохоронець Тарас та начальник слідчого відділу майор Олег Соломах. З останнім у Богдана різні погляди на розкриття злочинів.

Автори обіцяють, що в новому сезоні серіалу більш детально покажуть специфіку роботи працівників поліції: слідчих, оперативників та судмедекспертів.

Ролі в серіалі виконують: Роман Семисал, Світлана Шекера, Василь Баша, Ігор Пазич, Денис Роднянський, Марія Смолякова, Володимир Філатов.

Режисери-постановники – Віталій Кукса, Олексій Даруга. Оператори-постановники – Максим Мельник, Ярослав Ярославський. Продюсери проекту – Наталя Стрибук, Вікторія Корогод, Ігор Волков, Сергій Баранов.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY